Vintermode
5 - stemt: 1

Vinterjakker 2012
3 outfitts der holder

Den første forsmag på de kolde vintermåneder er kommet, og det er tid til at skifte efterårsjakken ud med en tykkere og varmere sag. Denne sæson byder på et bredt udvalg af lækre modeller, som du kan holde dig varm i til vinter. Her er 3 eksempler på denne vinters hotteste frakkemode, samt idéer til resten af outfittet. God fornøjelse!

Vinterjakken med kant

Læderjakken er lækker, rå og så er den nem at skabe sig et stilfuldt look med. Den kræver ofte en varm trøje under sig, men er ellers tæt mod både vind og vejr. Læderjakken kan faktisk både gå med de mere ”grove” armystøvler, men bestemt også med de feminine støvletter, eksempelvis. Det gode ved læderjakken er, at den er, hvad du gør den til. Kort og godt. Et fedt look med læderjakken er fx, at sætte en tyk hættetrøje under den, et stort halstørklæde samt jeans og et par varme støvler. Det er det mere afslappede og lidt rå look, men som kan blødes op med div. accessories eks. i form af en sød skuldertaske. Læderjakken kan også sættes sammen med fx en vamset cardigan udover en feminin skjortebluse samt et par tykke leggins og et stort farverigt tørklæde. Det mere søde look vil få kant med læderjakken, og den vil derfor sagtens kunne bruges til både det rå-, men også søde outfit.

vintertoj-2012-kollageLæderjakke | Halstørklæde | Skuldertaske | Cardigan | Buks

Fin, feminin og fabulous!

En anden jakke der også ses gentagende år er den smarte og altid stilfulde model: trenchcoat! Trenchcoats har snittet, der gør, at den feminine figur virkelig kommer til sin ret med bæltet i taljen, samt de ofte mange lækre små detaljer med kraven, store lommer og masser af knapper. Trenchcoats bliver ofte associeret med forår, da den typisk laves i tyndere stof, der gør den perfekt til netop denne årstid. Det er dog langt fra sådan, at frakken kun kan bruges på denne tid af året, da den også laves i tykt og lækkert lunt materiale, så den også er ideel til vinterens kolde måneder. Trenchcoats sættes ofte sammen med bukser eller jeans, støvletter og et stort, flot tørklæde. Det er den mere feminine og stilfulde model af en vinterjakke, og kan bruges af kvinder i alle aldre. Et super lækkert twist ville også være, at sætte skind/pels luffer og en hue til frakken, da pels også er en modetrend denne vinter, men trenchcoats ofte ikke fås med pels.

vintermode-2012-kollageTrenchcoat | Støvlette | Luffe | Pelshue

Pels, pels, pels!

Pelsjakken er en sand klassiker om vinteren, og år efter år går den igen. I år ingen undtagelse, og de herlige vamsede sager er igen at finde på vintermodens catwalks samt i hele landets butikker. Store pelskraver eller veste i pels er alt sammen super hot for tiden. En lækker pelsvest over en stor striktrøje er super fedt! En skjorte/skjortekrave under striktrøjen er også meget in, og for at fuldende lokket kan du med fordel sætte enten et par jeans eller leggins til, der meget gerne må have et læder- eller skind-look, samt et par lune støvler der godt må have det lidt ”grove” look. Et par bredhælede støvletter vil også gå perfekt til!

vintermode-2012-kollageDunjakke | Pineda-strik | Pels-vest | Læderbuks | Støvle

Hvilken stil går du efter til vintertøjet 2012?
Skriv en kommentar nedenfor…

Tagged with →  

Skriv en kommentar...