Bedøm indlægget

Det danske vejr er aldrig helt til at regne med, og det er en rigtig god idé at være helgraderet, når det gælder netop fodtøj. På den måde undgår du at skulle tilbringe unødvendige sygedage hjemme i sengen, og kan let tilpasse fodtøjet alt efter om det sner, regner, blæser, solen skinner eller måske bare en blanding af det hele. Vi nærmer os så småt foråret og månederne, der er kendt for de små vejrtwist, så vær ude nu og køb sæsonens lækre kvalitetsstøvler på tilbud og spar 300 kroner! Følg her guiden til 3 lækre former for støvler, der er værd at investere i til de kommende måneder i det danske vejr.

Den feminine langskaftede støvle

stovler-tilbudEt feminint og lækkert look er de langskaftede støvler. De både varmer godt op om læggene, og så er de perfekte til enten jeans for at skabe det feminine twist, eller de kan sættes sammen med et par tykke strømpebukser og en nederdel her til forårets mildere dage. Støvlerne fås i et hav af modeller, længder og farver. Et eksempel på et par lækre kvalitetsstøvler med langt skaft kunne være de brune støvler fra Belmondo i ægte læder, som både er slidstærkt og formbart, så støvlerne kommer til at sidde perfekt på dig. Den høje kvalitet gør, at du kan have støvlerne i flere år, samt at de vil se nye og pæne ud i lang tid. Den brune lækre farve er super til foråret og forårsgarderoben.

Spar lige nu 300 kroner!

Rå støvler med unik personlighed

stovle-tilbudEt af de helt store fashiontrends i år er army og selve militærlooket. Vil du være med på moden i år, så er det bare ud og få fat i nogle af de super flotte og rå militærjakker til kvinder. De er perfekte som en forårsjakke eller til sommerens kølige aftner. Militærjakken går ofte rigtig godt til brunlige, grønne og grå/sorte nuancer, og for at fuldende looket kommer den rå, smarte nittestøvle ind i billedet. Den runder lokket af, og ikke nok med at den er super fed og skaber sin helt egen stil, er den også en lukket varm sko, med et ofte lidt højt skaft. Støvlen fra Blink i ægte læder som er designet i Holland er af solidt og holdbart materiale, er rå og har kant, og er et af forårets absolut must have, hvis du vil være med på sæsonens hotteste trend! Og lige nu er den endda på tilbud, så det er bare at slå til!

Sprælske farver og højt humør!

stovle-tilbudVinterens mørke måneder begynder endnu engang at lakke mod ende, og i stedet kigger vi nu langt mod forårets lune solstråler. Ønsker du i bogstaveligste forstand at ”gå foråret i møde”, så er det bare på med de fancy, funky og fantastiske højhælede støvler, hvor der er fuld pang på farver og mønstre. For eksempel fås disse sprælske ankelhøje støvler fra Iron Fist lige nu på tilbud. Den brede hæl og høje plateau gør de ellers høje støvler lette at gå i, også for nybegyndere der ellers ikke går i højhælede.

stovle-tilbudDen lukkede støvle er perfekt til forårets lunere dage, og vil helt sikkert skabe kulør og godt humør i deres farverige mønstre, hvor end du kommer. Iron Fist er kendt for deres helt alsidige støvler, som er inspirerede af den rå gadekunst og streetwear. Et andet par støvler fra Iron Fist, der også lige nu er på tilbud, er ankelstøvlerne med leopardtryk og polkaprikker. En funky kombination, der vil sætte liv i forårsgarderoben!

 

Så spring ud i det og få fornyet forårsgarderoben med lækre nye kvalitets støvler som oven i købet er på tilbud. Det kæmpe udvalg gør det muligt at finde et par, som helt sikkert falder i lige i din smag. Om du så er til klassisk, feminin mode, den helt hotte modetendens dette forår med nitter og army, eller om du tør vove dig ud i funky støvler og sætte lidt kulør på den grå hverdag. Valget er dit!

Rigtig god fornøjelse!

Skriv en kommentar...