Student, student, student!
5 - stemt: 1

studenterhueTiden nærmer sig, og der er efterhånden slet ikke så længe til årets studenter endelig får deres huer på og eksamensbeviserne i hånden. Afleveringer, stabler af lektier, lange opgaver og hårdt slid er for en tid ovre, og det skal selvfølgelig fejres! Man oplever kun at blive student én gang i livet, derfor er det vigtigt at finde den helt perfekte kjole, de smukkeste sko og accessories der sætter prikken over i’et. Der er tradition for, at studenter og studiner kommer i hvidt tøj, når huen skal fejres og eksamensbeviset udleveres, og det er nu, outfittet skal købes! Følg guiden og find det helt perfekte outfitt til den store dag.

Den perfekte studenterkjole

Din studenterkjole skal opfylde visse krav. Den skal (ifølge traditionen) være hvid/creme, den skal fremhæve dig og din studenterhue, og så skal den passe til lige præcis dig og din stil! Det er din dag, og det er derfor vigtigt, du føler dig godt tilpas i kjolen, samtidig med den passer til lejligheden. Det er meget forskelligt, hvad man føler sig godt tilpas i, men der er heldigvis et væld af muligheder af tøj til studenter. Er man ikke til kjoler, er der også mange der vælger hvide bukser med enten en skjorte, blondebluse eller en hvid blazer til. Langt de fleste vælger dog kjolen, som også er et sikkert hit. Her er et par forslag til studenter-outfitts, der passer til forskellige kropsfigurer og former for tøjstil, samt sko og accessories der fuldender looket.

Få feminin figur med søde blonder og fine detaljer

Det er let at snyde sig til lidt længere ben, en større barm eller en mere feminin figur med hofter og talje. Vælg en kjole der fremhæver de træk ved din krop, du er mest glad for og ønsker fokus på. Du kan også let ”snyde” dig til meget, blot ved at vælge den rigtige kjole. Fx vil dine ben syne længere, hvis du vælger en forholdsvis kort kjole, draperinger over barmen vil give lidt ekstra fylde, og en kjole der skærer i taljen, vil give dig bredere hofter og derved også en tydeligere talje.

studenterkjole studenterkjole studenterkjole


Playsuit & Jeans – bryd lidt med traditionerne, men bevar stilen

Jumpsuits og playsuits er super lækre. De er moderne, behagelige og lette at skabe en stil med. En playsuit i hvid eller creme, vil sammen med et par lækre sko og din smukke nye hue, udgøre et sofistikeret og anderledes studenter-look. Det kræver lidt mod, at skille sig ud fra mængden, men gør det med stil, og tænk i lidt anderledes baner. Det er et super alternativ, hvis man ikke er så meget til kjoler, eller bare ønsker at skille sig ud fra mængden. Både playsuits og jumpsuits er in – pift den evt. op med en blazer.

playsuitbukserplaysuit

Sko! – og atter sko

Behøver jeg sige mere? Alle piger elsker sko, og selvfølgelig skal skoene være helt perfekte på den store dag. Her er et forslag til forskellige stilarter, der vil være med til at fuldende dit look.

Stiletterne

Går du efter det feminine og festlige look, der også giver et ekstra par cm til højden, er stiletter det perfekte valg! En kvinde kan aldrig få for mange stiletter – eller sko i det hele taget. Sådan er det bare, også selvom mænd ikke altid forstår det. Her er 3 forslag til stiletter, der vil sætte prikken over i’et på dit studenter-outfitt, og gøre alle veninderne misundelige.

stiletterstiletterstiletter

Ballerinaerne

Ballerinaer er flotte, de er behagelige og så er de praktiske, hvis man ikke er så meget til høje stiletter eller let får ondt i fødderne. Heldigvis kan man ligesom stiletter få ballerinaer i et væld af modeller, så der er helt sikkert også et par, der passer perfekt til din studenterkjole.

BallerinaerBallerinaerBallerinaer

Accessories

Sæt det allersidste touch på dit studenter-look med et armbåndsur, et smykke eller en clutch taske til at have mobil, årbog og kuglepennen til at skrive hilsner i huen med. Det er også dine accessories, der er med til at gøre dit studenter-outfitt helt unikt, så her er et par forslag til, hvad der kunne være med til at fuldende dit look på den store dag.

øreringepungur

Det er en god idé at være ude i god tid med dit outfitt, så alt er helt klar til den store dag, hvor du endelig kan få sat huen på hovedet og med stolthed kalde dig – student!

Rigtig god fornøjelse, – og tillykke med huen!

Tagged with →  

Skriv en kommentar...