Støvler, gyldne blade og lune fødder
5 - stemt: 1

De lyse nætter og varme sommeraftner er ved at være forbi, og det er nu efterårets flotte farve og lunefulde vejr, vi er ved at gå i møde. Det er ved at være tid til at købe striktrøjer, regnjakker og ikke mindst gode lune sko her til efteråret. Så ud af dynerne – efterårets favoritter venter på dig!

marta-jonsson-stoevlechina-girl-pretty-stoevlettepanama-jack-briana-stoevletteLigesom alle andre årstider kræver efteråret også, at vi er forberedt på alt slags vejr – og har sko der matcher det hele. (Hvilket også er en fremragende undskyldning for os kvinder til at købe de 2-3 par ekstra sko, som vi måske egentlig ikke lige manglede.) Det er altid godt at være forberedt på alt fra solskin til regn og blæst i efteråret, og mon ikke også der falder en invitation eller to til fest i løbet af årstiden? Så følg guiden og få lækre, lune og uimodståelig fødder til efteråret.

 Lune fødder

Vi kommer ikke uden om det, årstiderne skifter og de lune sommerdage er endnu engang forbi. Koldfronterne og lokalbygerne trækker ind over os, og folk falder i hobetal pludselig om på sofaen med forkølelse, halsbetændelse og det der er værre. Det skyldes som regel, at efterårsvejret er så skiftende og lundefuldt, at det kan være svært at vide, om det er de store lune støvler, vi skal have frem, eller om de sommerlige sneakers kan bruges endnu en dag.

Efteråret kræver som sagt lidt sko af hver kaliber, og et absolut ’must have’ er de varme støvler, der holder sygdom og forkølelse for døren. Vælg et par vandtætte og godt forede støvler, gerne med en god sål og lidt hæl, der giver støtte til foden. Derudover er det en god ting at gå efter støvler, der er lavet, så foden kan ’ånde’.

Man kan heldigvis få lune fødder, uden skoene nødvendigvis behøver skrige ”store, varme, klodsede og tunge støvler incoming!” De fås i mange modeller, og da de endnu ikke skal kunne klare decideret frost og store snedynger, kan man spille endnu mere på det feminine og måske have en lidt højere hæl, hvis man ønsker det. (Høje hæle kræver stor øvelse at gå i, når først frosten og de isglatte fortove indtager landet, derfor er efteråret den perfekte årstid til dem.)

Efterårets solskinsstråler

Heldigvis byder efteråret også stadig på et par lune dage med fuld sol og næsten ingen vind. Disse dage vil man højst sandsynligt kampsvede i de støvler, man dagen forinden havde den perfekte temperatur i. Efterårets vejr svinger og har mange varianter – ligesom ens skohylde burde have.

Derfor er det også oplagt at investere i et par støvler eller støvletter (støvler med høj hæl), som kan hives frem, når solen vælger at gøre det samme.

 Festlige efterårsdage

Efteråret er jo ikke kun blæst, mørke og regnfulde dage, der er heldigvis også plads til fest og gode stunder, og her er det godt, at have sko i efterårets farver til de festlige begivenheder. Efteråret behøves ikke kun at associeres med farven brun, dette efterår er den helt store modetendens farven bordeaux! Den dybe vinrøde farve, som passer til det meste, og er dæmpet uden at være kedelig. Derudover er den klare, kraftige blå farve også in, og de to går især godt sammen med læder og sort.

Så op på stiletten og ud og sætte kulør på efterårets fester!

belmondo-stoevlettefriis-o-company-desirae-stoevlettetimberland-woms-prem-stoevler

 

Kort sagt indebærer denne årstid muligheder for at bruge næsten hele skohylden. Det er godt at være forberedt på alt slags vejr, og de rette sko er en god investering, hvis man vil undgå forkølelse eller overophedede fødder. Modetendensen dette efterår er især bordeaux og læder, og heldigvis er der allerede et bredt udvalg at finde i landets skobutikker i netop disse farver og materialer.

Så på med halstørklædet og af sted! Startskuddet til efteråret har lydt.

Rigtig god fornøjelse!

Tagged with →  

Skriv en kommentar...