Sol, sommer og strandbabes i bikini
5 - stemt: 2

bikinibikinibikini-pink

Sommeren er endelig kommet til Danmark, og om du skal ligge og bage på stranden i sydens sol, eller om du skal rammes af solens sommerlige stråler her i Danmark, er det nu tid til at købe årets badetøj! Det er som alt andet tøj også vigtigt med badetøj, at finde den model der passer til lige netop din kropstype, hudfarve og stil. En bikini er ikke bare en bikini, der findes mange modeller og alle passer de perfekt til de forskellige kropstyper. Skal du have en med flæser, stropløs eller måske en badedragt? Læs guiden til at finde badetøjet, der gør det bedste for lige netop din figur, og som gør dig et ekstra kig værd på stranden.

Valg af model
Inden du vælger model, og om det skal være bikini, badedragt eller en mellemting, skal du overveje din kropsform, samt hvad du ønsker at fremhæve eller evt. ’skjule’ ved din krop. Det klassiske valg for yngre piger er bikinien, som også fås i et væld af modeller. Der er den klassiske 3-kants bikinitop uden bøjle og med smalle stropper, der som regel bindes i nakken og bagpå ryggen. Denne model er ideel for piger med en mindre barm, hvorimod den frarådes til piger med store former. Der er ikke meget ”støtte” i modellen, og det kan være en ulempe, hvis du har store bryster.  Her vil en bikinitop, der minder om en bh-model tværtimod være det rigtige valg, da den vil give støtte, fremhæve dine former – og du samtidig ikke behøves være bange for, om dine bryster pludselig er til offentligt skue for resten af strandens gæster.

Der findes også bikinier med flæser og blonder, som giver et fint sød-pige-look, og som samtidig er super, hvis man ønsker, at snyde sig til en lidt større barm, idet flæserne giver fylde, som ikke altid kan spottes om kommer fra selve barmen eller flæserne.

Selve underdelen til bikinier er der også et stort udvalg af og stor forskel på. Vælg en model du er komfortabel i, som sidder godt, og som passer til dine former. Er man ikke meget for at vise sin krop frem, kan et par hotpants for eksempel anbefales. Ofte findes der flere forskellige underdele til en bikinitop, som derved gør det muligt, at finde lige dét sæt du føler dig bedst tilpas i.

Det er ikke alle, der føler sig komfortable i en bikini, og til dem er en klassisk badedragt oplagt. Badedragten er en klassisk vinder, og det er absolut ikke kun in at bade i bikinier. Der findes nu om dage et væld af lækre og yderst stilfulde badedragter! Og så er det en let og lækker måde at skjule den lille delle i siden på.

 

Valg af farve

”Sort slanker”. – Det er så sandt, som det er sagt. Er du ikke helt tilfreds med din mave eller de små kærlighedshåndtag på siden? Så vil en sort badedragt, være det oplagte valg for dig! Sort slanker, samt det også gør, at din barm, bagdel osv. vil syne mindre. Men at ”sort slanker”, er ikke det eneste udtryk, der er at finde om farven. Mange kender nok udtrykket ”den nye sort”, og det er i sin enkelthed fordi, at farven sort aldrig går af mode. I år er neonfarver især in, men en farve som sort går man aldrig galt i byen med, og den er god, hvis man ikke ønsker at tiltrække sig alt opmærksomhed på stranden, som en bikini eller badedragt i kraftige neonfarver oftest vil gøre.

Neon farver. – Er man til opmærksomhed og mode, så er neonfarverne lige dem, du skal gå efter i år, når du skal finde dit badetøj til sommeren anno 2012. Især orange og pink ses på catwalkene denne sommer, så vær ikke bange for, at sætte de kraftige farver sammen. En bonus med neonfarverne er, at de får dig til at syne brunere. Smart!

Hvinende hvid. – Farven hvid går man ligesom sort aldrig helt galt i byen med. Det er en farve, der også er super moderne i år, og ønsker du at bryde det hvide lidt, er det også moderne at mikse den hvide farve med lækre pasteller. Hvid forstørrer i modsætning til sort, så vær sikker på, at du ikke fremhæver dele af din krop, du ikke ønsker. På den anden side, kan hvid være en fordel for de piger, der ikke har en naturlig stor barm. Samtidig med at farven” forstørrer”, gør den også, at vil du syne brunere ligesom i neonfarverne, så hvorfor ikke snyde lidt hvor man snyde kan?

Mulighederne er mange, og sommeren er nær! Så om du skal fejre sommeren i Danmark eller på en lækker strand i udlandet, er det bare med at komme i gang, og finde badetøjet der passer til lige netop dig!

Rigtig god fornøjelse

bikini-sortbikini-hvidbikini-orange

Tagged with →  

Skriv en kommentar...