Sæsonens Kollektion af Forårsjakker
5 - stemt: 1

Stort Udvalg af Forårs-Jakker til gode priser> Gå Direkte til Udvalget af Jakker <

Nu er det ved at være den tid på året hvor det kolde vejr skifter og bliver lunere. Altså er det endelig tid til at hænge den tunge vinterfrakke tilbage i skabet, og udskifte den med en let forårsjakke.  Her kommer nogle tips til hvad du bør være opmærksom på når du vælger din nye forårsjakke.

Det absolut vigtigste ved valg af enhver form for tøj, er at du føler dig godt tilpas når du har det på. Dette gælder bestemt også overtøj, så det er en god idé at vælge en forhandler som tilbyder let og billig bytning, så du kan være sikker på at få lige den størrelse der passer dig.

Vindtæt

Selv om forår og sommer som regel byder på varmt vejr og masser af sol, er det en god idé at være forberedt på mere end en let brise, med en vindtæt jakke. Når jakken er vindtæt behøver den ikke at være lavet af et tykt materiale for at holde på varmen, hvilket betyder at dit overtøj kan være lige så let og tyndt som en almindelig trøje.

Vandtæt

Et andet vejrfænomen som ikke kan undgås i Europas forår og sommer, er regn. Stort set alle jakker er vandtætte når det gælder små byger eller en smule støvregn, men hvis du vil have en forårsjakke som kan klare mere end en let byge, er det en god idé at vælge en som er garanteret vandtæt af producenten. Med en regntæt jakke kan det Danske forårsvejr bare komme an, og så kan man jo have jakken ved hånden hele sommeren, så man altid er forberedt på en regnbyge.

Åndbar

Jakker af god kvalitet vil som regel være åndbare, også selv om de er både vind- og vandtætte. En åndbar forårsjakke vil sørge for at du holder varmen uden at komme til at svede, og der derfor et oplagt valg. Vælger du en jakke som ikke direkte er ment til at være praktisk, men måske til brug ved festlige lejligheder, er det ikke lige så vigtigt at den er åndbar. Festjakker er typisk forholdsvis små jakker, hvilket betyder at de er lavet til kun at holde på noget af din varme. Dette gør det samtidig muligt at have dem på indendørs i kortere perioder.

Vælger man en praktisk jakke af god kvalitet, kan den sagtens holde hele foråret og sommeren. Vælger man en  smart jakke, vil den være oplagt at bruge hele året til festlige lejligheder som hovedsageligt foregår indendørs. I sidste ende er det alene dig selv som kan vurdere hvilken jakke der passer lige præcist til dig og dine unikke behov og ønsker.

Rigtig god fornøjelse med at udvælge netop den jakke, der er lige dig.

> Gå Direkte til Udvalget af Jakker <Stort Udvalg af Forårs-Jakker til gode priser

Tagged with →  

Skriv en kommentar...