Populære, Pæne og Pyntende Pasteller vs. Nice, Nydelig og Nymoderne Neon
5 - stemt: 1

Varmere tider er langt om længe på vej til Danmark, men er du og din garderobe klar til det begyndende forår og de første varme sommerdage? Dette års sommer og ikke mindst forårssæson byder på lækre modetendenser, der både omhandler de skønne, sarte og meget smukke forårspasteller, samt de friske, farvestrålende og fantastiske neonfarver! To modetendenser der roligt kan siges at ligge i hver sin boldgade, men er du mest til pasteller eller neon? Se eksempler på denne sæsons mode og find ud af hvad der passer bedst til lige netop dig!

pastel_bukser1apastel_kjole1pastel_stiletter1

 

Pæne Pasteller

Pasteller kan ved første øjekast godt ligne noget der høre de ”pæne piger” til. Altså en typisk prinsessedrøm med sugar-farver, sløjfer og fine stiletter, men pasteller kan så meget mere. De søde forårspasteller kan være super flotte sammen, men også sat sammen med den klassiske hvide, for eksempel et par pastelfarvede jeans med en simpel hvid top, er de top moderne og rigtig lækre. Det giver et sart, fint og meget feminint look, der absolut er på mode i år! Men pastellerne kan også sættes sammen med fx en læder- eller cowboyjakke, og derved gøres til et mere ”dressed down” look. En sort læderjakke til at holde varmen på de første forårsdage sat sammen med en lækker pastelfarvet top og et par jeans vil være et super fedt look denne sæson. Og tro endelig ikke at det kun er tøjet, der kan være i pastelfarver, er der noget sødere eller finere end et par stiletter eller sneakers i en sart pastel? Et sikkert tegn på foråret og at de lunere dage endelig er på vej.

Nice Neon

Er du ikke bange for opmærksomhed og at gøre dig tydelig i gadebilledet, så er neon helt sikkert et hit for dig! De sprælske farver sætter fut i garderoben og gør helt sikkert, at du vil blive lagt mærke til. Sidste år var det især de to neonfarver orange og pink, der var det store hit at sætte sammen, og det holder helt sikkert også i år. Men leg med farverne og sæt dem sammen på kryds og tværs! Ligesom pastellerne kan neonfarver godt gå sammen, men for ikke at gå ”over the top”, kan det også her være en idé at blande neon farverne ind i den forhenværende garderobe. Læderjakken nævner jeg igen og igen, men den er bare en must have! Både til forår, men også de koldere sommer-dage/aftner. Til neonfarverne vil læderjakken nemlig også passe som fod i hose, og gøre dit look cool og top moderne, du kan eventuelt sætte et par leggins indenunder den lange neonfarvede top.

pastel_bukser1 pastel_sweater1 pastel_bukser2

Så hvad end om du er til de pæne pasteller eller den nydelige neonfarve, eller måske begge, så er der rig mulighed denne sæson for at hoppe med den på friske forårs- og sommermode og pryde garderoben med de lækre, lokkende farver!

Rigtig god fornøjelse.

Tagged with →  

Skriv en kommentar...