Jumpsuits – varm hygge fra top til tå
3.5 - stemt: 4

jumpsuit-monaco-regattajumpsuit-sortjumpsuit-pinkVinter, kulde og mørke aftener – vinteren er ankommet! Men hvem siger, det skal lyde negativt? Vinteren byder på så meget mere end kulde, forkølelse og dyre varmeregninger. Efter en lang dag på arbejdet eller studiet er der ikke noget bedre end at komme hjem, få fødderne op og putte i varmen med en kop varm kakao, og det er her Jumpsuits kommer ind i billedet! Læs herunder hvorfor.

Hvad er jumpsuits?

Jumpsuits er i princippet det samme som en OnePieces… Siger dét dig heller ikke særlig meget, så er det ganske enkelt en vamset, lækker og utrolig hyggelig ”sparkedragt” til både børn, unge og voksne! Overdel og underdel går ud i ét, ligesom sparkedragter eller flyverdragter gør, der er bare hul til både hænder og fødder, og så er de lavet af super lækkert stof, som gør, at man ikke kan andet end at føle sig godt tilpas i dem!

Hvorfor vælge en jumpsuit?

Som tidligere nævnt er kulden så småt ved at krybe indover det danske land, og hvad er mere hyggeligt på kolde vinterdage end at putte foran fjernsynet eller den buldrende brændeovn? Og dette skal selvfølgelig gøres i afslappende, ikke strammende og varmt tøj – og hér er jumpsuiten helt oplagt! Den er skøn at have på, lækker lun og så er den perfekt at rende rundt i hjemme, når man bare trænger til at få noget afslappende på. I modsætning til et tæppe omkring skuldrende gør en jumpsuit det også muligt at gøre huslige pligter eller andet aktivt imens, da den er super let og komfortabel at have på og bevæge sig i.

Kort sagt skal man altså vælge jumpsuiten, fordi den er super komfortabel, skøn at slappe af i og yderst praktisk at bevæge sig i. Om man også kan have den på i offentligheden, er der delte meninger om, men det vil der jo altid være omkring stil og mode, så har man modet, er der ingen skam i at gå til bageren eller tandlægen i den.

Hvem går i dem, og hvor kan de købes?

Alle! Alle kan bære en jumpsuit – unge som gamle. De findes til børn, unge og voksne samt til både mænd og kvinder. Det fede ved dem er, at de nu findes i et væld af farver og mønstre, så man kan vælge lige dén, man føler matcher ens person bedst. De neutrale klassiske farver eller en med pangfarver og vilde mønstre? Mulighederne er mange!

Og hvor køber man dem så? Det kan gøres på bl.a. nelly.com som fører lækre jumpsuits i god kvalitet til både mænd og kvinder.

jumpsuit-lusekofte jumpsuit-collegejumpsuit-lilla-melange

Så Jump med på den nye komfortable mode og spring ud i det! De er lækre, varme og herlige at slappe af i. De kan kun få de varmeste anbefalinger herfra! Og så står julen jo også snart for døren, så er der en i familien eller omgangskredsen, du ønsker at forkæle i vinterkulden, er en lækker Jumpsuit en oplagt julegaveidé! Om det så er til ham eller hende.

Tagged with →  

Skriv en kommentar...