Jump med på moden med Jumpsuits
5 - stemt: 1

playsuits> Gå direkte til det store udvalg af Jumpsuits og Playsuits <

Jumpsuits er ikke bare moderne, de er også super behagelige at have på, og så fås de i et væld af modeller og farver. De er lette at bruge til flere forskellige lejligheder, alt efter hvilke accessories man vælger at sætte til. Jumpsuits er et af forårets og sommerens absolutte must haves!

 Jumpsuits er for alle, og de fås i et utal af modeller, der gør det let, at vælge lige netop den, der passer perfekt til din kropsfigur. Vælg en der sætter fokus, på lige dét du ønsker at fremhæve ved din krop, ex med elastik i taljen, en dyb nedskæring eller en flot bar ryg. Er man ikke en af de tårnhøje modeller med mile lange ben, bliver nogen jumpsuits ofte for lange, selvom man går ned i størrelsen. ”Lillesøsteren” til jumpsuits hedder playsuit, og er med korte ben, så den enten ligner en kjole eller shorts og top ud i én. Til sommer især er playsuits utrolig lækre at hoppe i, da de både er smarte og samtidig ofte ret luftige i den varme sommersol.

Jumpsuits er ligesom kjoler eller enhver anden form for tøj – man kan aldrig få for mange! Bliv klar til både forår og sommer ved i hvert fald at have mindst ét jumpsuit og playsuit i skabet. Som tidligere nævnt kan en sort jumpsuit eksempelvis på et øjeblik forvandles fra hverdag til et smart aften-outfit, blot ved at sætte et par høje stiletter til, en håndfuld smykker, en lækker jakke, et farverigt tørklæde – ja kun fantasien sætter grænser. Det samme gælder for playsuits, til fx en havefest eller lignende.

Nogle af forårets helt store trends er pang-farver som fx neon- gul, lyserød eller orange. Så sæt fx en playsuit i neonorange sammen med et par pink plateau ballerinaer (som også er absolut in for tiden), og du har et moderne outfit, der helt sikkert vil blive lagt mærke til i gadebilledet!

Er du mere til det neutrale, er både pastelfarver og hvid også hyppigt at finde på forårets store catwalks. Så sæt fx en hvid playsuit sammen med accessories i pastelfarver – eller omvendt.

Jump- og playsuits er lette og sjove at lege med, de er skønne at have på, og så er de et af forårets og sommerens absolutte must haves. De fås i så mange modeller, farver og prisklasser, at man umuligt kan undgå at finde en, der passer til både krop, stil og pengepung. Der er ikke andet at sige end ud af stolen, frem med pungen – og rigtig god jagt!

> Gå direkte til det store udvalg af Jumpsuits og Playsuits <jumpsuits

Tagged with →  

Skriv en kommentar...