GLIMMER – julens klare keyword!
5 - stemt: 1

Så skriver vi december i kalenderen, og den søde juletid skal bydes velkommen. Med julen kommer lækker mad, røde kinder, hygge med de nærmeste – og i år også glimmer! Glimmer, glimmer, glimmer. Du kan nærmest ikke investere i nok af slagsen, og der er heldigvis et hav af muligheder for at sætte lidt glimmer på outfittet og hverdagen. Jakker, søde bluser, festkjoler, toppe, leggins, støvler, stiletter, smykker, hårpynt, makeup, fine tasker eller negle – ja kun fantasien sætter grænser. Få inspiration og tips til hvordan du mikser glimmeren ind i den mørke vintergaderobe og den kolde decembermåned her.

glimmer1glimmer2glimmer3

Vi kender vinteren som en mørk tid, hvor de gennemgående farver i garderoben er sort, grå og andre mørke nuancer. Hvorfor ikke spice det hele lidt op, og gå med på moden med glimmer og glamour? Er du ikke den typiske glamour pige, skal du ikke frygte. Det lækre ved vinterens modetrend er nemlig, at du både kan give den max gas med glimmeret, men du også kan holde den mere ”clean” linje, hvor du evt. holder dig til en flot glimmerneglelak eller nogle få smykker der fanger øjet. Men kort sagt kan glimmer bruges af alle, og så er det let og lækkert at blande med den resterende garderobe.

glimmer4glimmer5glimmer6

Makeup og negle

Glimmerneglelak er efterhånden til at få i alle prisklasser og farver. Der er selvfølgelig lidt kvalitetsforskel på de forskellige, altså hvor længe de holder samt hvor tæt glimmeret i neglelakken er, men ofte kan også de lidt billigere giver et rigtig flot resultat, hvis man blot ligger nok lag. Glimmer på neglene er en lækker detalje og kan med fordel foretrækkes, hvis man ikke er til det helt store glimmer-gilde.

Der findes også en hel række muligheder for glimmer indenfor makeuppens verden.  Eksempelvis kan nævnes glimmer- eyeliner, øjenskygge, pudder til at highlighte, mascara, kunstige øjenvipper med glimmer eller læbestift og ”tattoos” til læberne – alt sammen med glimmer i massevis! Og ja, du hørte rigtigt: aftagelige tattoos til læberne! Du kender sikkert de små tattoos, man havde som barn, der blot skulle påføres med lidt vand og var lette at tage af igen efterfølgende. Det her er lidt i samme stil. Det er simpelthen tattoos til læberne, som fås i alverdens farver og mønstre, og som blot skal påføres med en klud og lidt, og som let fjernes igen med lidt makeupfjerner eksempelvis. De er lette, holder en hel aften, ligner fuldstædig læbestift og så smitter de ikke af! Super smarte, og selvfølgelig fås de også i skinnende, glimtende udgaver. Ideelt til vinteren fester eller julefrokoster. (Kan findes her)

Vil du sætte fokus på øjnene i stedet er der de tidligere nævnte muligheder, og måske især klassikeren glimmerøjenskygge. Der er dog også en anden fed mulighed, nemlig ”Eye Rock”. Eye Rock er små sten du kan placere over øjet som en del af din øjenskygge. Det ser super fedt og stilet ud og er de lette at både sætte på og tage af. (Kan findes her)

glimmer7glimmer8glimmer9

Til hverdags- og festoutfittet

Glimmer er jo som skabt til fest og højtideligheder! Derfor er det heller ikke særlig svært at flette ind her. Det kan være i form af en lækker aftenkjole, en smart højtaljet nederdel eller et par glimmerleggins, der pifter outfittet op. Men vær opmærksom på, at vælger du eks. et par leggins, bukser eller strømpebukser bestående af glimmer, er det en god idé at skue lidt ned for glimmeren i resten af outfittet. Alt med måde, og du skulle jo også nødigt komme til at ligne en omvandrende discokugle! Så inddrager du glimmer og glitter i form af tøj, så vælg et fokusområde og lad de andre tøjdele træde lidt i baggrunden. Klæder du dig som den omvandrende discokugle, vil folk heller ikke vide hvor, de skal lade blikket falde. Der vil simpelthen være alt for meget glitter der springer i hovedet på én på en gang. Så, ”less is more”, som man siger. 😉

Til de kolde hverdage er en tyk sweater med en glimmertråd i eksempelvis super fed sammen med jeans og støvler. En blazer med glimmerkrave kan også bruges til både hverdag eller til at skabe et sofistikeret look til aftenens fester. Derudover vil andre toppe og bluser med glimmer i også sagtens kunne bruges til hverdag, så længe du toner det lidt ned med et par almindelig jeans, eller hvad du nu normalt går i. En cardigan udover gør også looket mere afslappet, så det ikke ligner, at du er på vej til fest. Accessories med glimmer er også super at bruge i hverdagen. Smykker, urer eller evt. en taske/pung der glimter sætter straks lidt fut over outfittet uden at tage alt fokuset.

glimmer10glimmer11glimmer12

Stiletter og sko

Sko! Aahh.. Som tidligere nævnt i nogle af de andre indlæg, kan man nok fornemme min ”svage” begejstring for lige netop dette område. Kvinder kan aldrig få for mange sko (samt tasker og tøj for den sags skyld), og det tror jeg, langt de fleste kvinder vil give mig ret i. Findes der noget bedre end at få et par nye sko med hjem eller sendt med posten ind af døren? I don’t think so! Så ladies, nu det nu! Pift skohylderne op med disse små skinnende, glimtende beauties! Der findes altid en god undskyldning for et par nye sko – og da især her op til julen!

Julens fester og julefrokoster kræver alle nye, lækre skinnende stiletter og sko. Og der findes et hav af sko med glitter på nettet og i butikkerne netop nu, så det er bare at gå ud på rov! Personligt er jeg af den holdning, at lige når det gælder sko, kan der næsten ikke være for meget glimmer og glitter. Et par lækre glimmerstiletter er perfekte til at fx pifte den klassiske ”lille sorte” op til aftenens fester, eller kan sættes sammen med et par jeans og en fed blazer – og vupti, så har du et flot, klassisk og sofistikeret look, som kan bruges til både julefrokoster eller til julens mange fester med familien. Et par nye glimmerstiletter eller sko i garderoben er uundværligt til julen og vinteren dette år, så af sted på jagt. Startskuddet har lydt!

glimmer13glimmer14glimmer15

Glimmer, glitter og glamour! Julen og vinteren dette år vil blive fyldt med det, og der findes som sagt et utal af muligheder, du kan udnytte det på. Så ladies, det er bare i gang! Vær ikke bange for at springe ud i det, bare husk, alt med måde. Så følg rådende og undgå at blive ”den omvandrende discokugle”, men i stedet den stilede og smagfulde kvinde, der formår at bruge moden på en måde, der passer til lige netop dig og din egen personlige stil.

Rigtig god fornøjelse!

Tagged with →  

Skriv en kommentar...