Forårsmode og hotte tendenser i 2013
5 - stemt: 1

Endnu engang er vi på vej mod lysere tider, små grønne spirende knopper og flotte milde forårsdage. Årets forårsmode er så småt begyndt at dukke op i de forskellige butikker og ikke mindst på nettet, og det er tid til at få nogle friske nye farver og lækkert tilbehør tilføjet til den vintermørke garderobe. Du får her en guide til forårets helt store modetendenser og lækre twist. Følg guiden og bliv helt klar til foråret 2013.

Sporty mode

forarstoj-kollage

Det sporty look er en af de helt store hits i år. Gummiskoen er tilbage for fyld styrke, og ikke mindst den super moderne gummisko med hæl, som gør lokket mere feminint, men som stadig er super cool og afslappet. De sporty hættetrøjer og T-shirts er også noget, der er værd at investere i dette forår, hvis man ønsker at være med på sæsonens lækre tendenser. Udover at være super fedt og smart, er den sporty mode også komfortabel og dejlig at have på. Så en super fed sportstrøje udover forårsoutfittet sat sammen med et par gummisko med kilehæl er et oplagt, lækkert og hot look at gå efter denne sæson. [ Jakke | Gummisko ] –>

forarstoj2013

 

Lys, lækker og forårshvid

Den sarte, flotte nuance er tilbage endnu engang på alle de store catwalks. Hvid er ikke nogen overraskende nyhed, men ikke desto mindre holder den helt bestemt også denne sæson. Et af foråret anno 2013’s andre helt store modetrends er nemlig feminint, delikat og hvidt. Den uskyldige rene stil er tilbage for fuld styrke, så det bare med at få fingrene i de lækre nye hvide nyheder. Et godt tip er, at sætte et par markante sølvsmykker til den feminine stil. Den hvide stil kan også brydes med lidt pastelfarver, hvis man ønsker at sætte en smule kulør på outfittet.

<– [ CoatDressNecklace ]

forarstoj2013

 

Stribet mode på stribe

Striberne er super hotte dette forår, og kan mikses måde farve- bredde og retningsmæssigt. Sæt for eksempel et par lækre stribede jeans til en tynd stribet sweater eller langærmet bluse. Striberne kan mikses på kryds og tværs og giver et sprælsk, anderledes og super moderne look. Dress eventuelt looket lidt ned med en sportstrøje eller en blazer i en neutral farve udover. Og husk så også at striber kan være med til at snyde dig slankere, end du egentlig er. Lodrette striber er nemlig med at gøre, at du synes slankere og højere. Et billigt, men godt tip her efter julens søde tid.

 [ SweaterJeansConverse sko ] –>

Foråret 2013 har altså masser af nye hotte modetendenser at byde på dette år. Sæsonen er fyldt med muligheder for at skabe den stil, der passer til lige netop dig, og gør det let at lege med moden og sætte sammen på kryds og tværs. Så gå foråret i møde med en frisk og fornyet forårsgarderobe og vær med på de lækre nye tendenser dette år.

Rigtig god fornøjelse!

Tagged with →  

Skriv en kommentar...