Forårsfødder i Pastelfarver
5 - stemt: 1

Stort udvalg af Sko og Støvler til gode priser> Gå direkte til det store udvalg af Sko og Støvler <

Det lune forårsvejr begynder endelig at røre på sig, og det er ved at være tid til at give garderoben et forårstjek. Endelig kan vi komme ud af de tunge vinterstøvler, og over i dette års nye lækre kollektioner af forårssko. Vær med på moden, og pift gaderoben op med forårets trend i pastelfarver.

50’ernes pastelfarver holder stadig, og det er nu forårsgarderoben skal piftes op med de lyse og søde farver. De er et super supplement, der let kan bruges som accessories til dit yndlingssæt, så det uden at koste dig en bondegård, bliver tilpasset forårets mode og de nye tendenser.

Heppo.dk har samlet et bredt udvalg af 50’ernes lækre pastelfarver fra bl.a. mærkerne Nelly Shoes, Ilse Jacobsen, Tiger of Sweden, Sugarfree Shoes og Puma.

sugarfree-shoes-mabel

Sugerfree Shoes

nelly-shoes-britta

Nelly Shoes

Foråret byder både på fester, hverdag og nok også lidt forårsregn, så det er godt at være dækket ind til alle tider. Til forårets fester kunne de søde stiletter fra Sugarfree Shoes til 399,- fx bruges. De er feminine og i en sart lyserød farve, som vil give nyt liv til kjolen bagerst i garderobeskabet. Det samme gælder de lyseblå kilehæle fra Nelly Shoes til 449,-

puma-corsica

Puma

thusnelda-friss-o-company

Friis & Company

Til hverdagens skole eller job ville et par ballerinaer eller sneakers være ideelle. 50’ernes moderigtige pastelfarver fås nemlig også i disse modeller. Fx lancerer Puma de komfortable sneakers i den sarte grønne farve til 499,-, som let kan kombineres med et par jeans eller sættes sammen med forårskjolen, for at gøre det feminine look mere afslappet eller råt. Ballerinaerne er også et sikkert hit, som går til langt de fleste outfits, og let kan pifte det kedelige hverdagstøj op. Er man til kvalitet og mode, kan ballerinaerne i en let rosa farve fra Friis & Company i ægte læder til 649,- anbefales. De kan både bruges til hverdag, i skolen eller til forårets mange fester.

ilse-jacobsen-stoevle

Ilse Jacobsen

ilse-jakobsen-stoevle

Ilse Jacobsen

Praktiske sko behøver ikke at være kedelige sko. Gummistøvler behøver fx ikke altid være sorte eller gå i ét med mudderet. Hvorfor ikke følge moden, og bruge de lækre pastelfarvede gummistøvler til hverdag sammen med et par rå jeans eller til turen i skoven, så du undgår at få våde fødder? Ilse Jacobsen har bl.a. disse to lækre modeller, der sætter lidt kulør på forårsregnen, og gør det sjovere at gå med gummistøvler. Enten de lyserøde til 849,- eller de lysebrune til 899,-. Begge af høj kvalitet og lækre materialer.

Vinterens mørke tid er ved at være forbi, og det er nu forårets modetendenser skal købes. Skynd dig at være med på de moderigtige pastelfarver som én af de første, og sæt kulør på vintergaderoben på en let og sjov måde. Pastellerne er et sikkert hit og en klar indikator på, at foråret endelig er på vej.

Rigtig god fornøjelse!

Skriv en kommentar...