CROP toppe, mode 2013
5 - stemt: 2

Hvad er crop toppe? Crop toppe er en overdel, der findes i et væld af forskellige modeller; langærmede, kortærmede, stopløse, rullekrave, oneshoulder, almindelige stroppe osv. Dét der er ens for dem alle, og som kendetegner, at det er en crop top er, at den stumper på maven og slutter lige omkring taljen/under brystet. Crop toppen er for alvor blevet high fashion i løbet af år 2013, så hop med på moden, følg guiden, og se hvordan du kan bruge den super moderne og cool crop top, – ligesom stjernerne gør!

 crop-top-1crop-top-2crop-top-3

 

Bryd det klassiske look

Pep den klassiske festkjole op, og vis et lille stykke med bart. I stedet for at komme i en traditionel lang festkjole, kan du skille dig ud til festen ved at sætte en crop top sammen med en højtaljet lang nederdel. Tricket med crop toppe er at ”bevare balancen”. Hvilket vil sige, at ”less is more”. Crop toppen vil give et stykke med bart, men for ikke at vise alt for meget bar hud, vil en lang højtaljet nederdel eller jeans være super flotte til. Det vil give et sofistikeret look med kant, som vil være ideelt til mange af sommerens pænere havefester. Accessories kan være med til at give looket det sidste feminine og afsluttende touch, eksempelvis en blazer, stor halskæde og et par høje stiletter.

 

Crop til hverdag

Crop toppen er et rigtig godt twist til din garderobe, hvis du tør vise lidt bart her i sommervarmen. Cop overdelene kan nemlig sættes sammen med både højtaljede nederdele eller jeans, men kan også til hverdag sættes sammen med slidte jeans, shorts eller en rå cowboy- eller læderjakke. Lige for tiden ses crop toppene over alt, og stjernerne har i høj grad taget det nye hotte modefænomen til sig. Eksempelvis er crop toppen flere steder at finde i Miley Cyrus nye musikvideo ”We Can’t Stop”, hvor Miley bl.a. har en hvid crop top på sammen med et par hvide tætsiddende leggins. Mange af stjernerne bruger også crop toppene til hverdag. Solbriller, slidte jenas, læderjakke og et par sneakers til – så har du et råt, lækkert look, der er super fashion i år!

crop-top-4crop-top-5crop-top-6

 

Det kræver lidt mod at kaste sig ud i crop overdelene, men alle stjernerne, catwalkene og de store modeblade er ikke i tvivl. Dette års modetrend er helt sikkert landet! Så ”crop” med på moden, og køb dine crop toppe allerede i dag!

Tagged with →  

Skriv en kommentar...