Bordeaux, læder og efterår
5 - stemt: 1

bordeaux-kjolebordeaux-skobordeaux-nederdelEn farve du med 100 % garanti vil støde på i samtlige tøjbutikker de næste par måneder er Bordeaux. Hele landets modebutikker er langsomt, men sikkert begyndt at blive indtaget af farven bordeaux, eller vinrød som den kan også kan beskrives, og farven er helt sikkert et synonym for dette års efterårsmode. Derudover er læder også et sikkert hit, og er at finde på de store catwalks ved siden af pels, electric blue og bordeaux.

Stilet, klassisk og diskret

Dette års efterårsmode indebærer med sikkerhed farven bordeaux, og har du ikke allerede fået anskaffet dig noget i den klassiske efterårsfarve, er det bare af sted. Over hele landet er farven ved at indtage tøjbutikkerne med stil, og kan nu fås i alt fra skjorter, kjoler, bukser og jakker til tørklæder, undertøj eller lækre sko. Farven er dæmpet, passer til langt de fleste hudtoner og er så er den ideel at sætte sammen med denne sæsons anden store modetildens; nemlig læder.

Sæt kant på stilen

Læder, læder, læder! En klassiker, perfekt til efteråret og er noget langt de fleste har et sted bagerst i klædeskabet. At investere i en lækker læderjakke, er et super godt køb denne sæson. En vest eller nederdel er også let at sætte sammen med en strikbluse eller skjorte, og på den måde let at flette ind i resten af din garderobe. Men et must have dette efterår, må næsten være en sort læderjakke, som du kan mikse med efterårsfarverne bordeaux eller electric blue, som også så småt er ved at indtage butikkerne.

1980’erne i ny forklædning

Koboltblå var oppe i 1980’erne, men farven lever stadig i det nye årtusinde. I efterårsmoden 2012 er farven ”electric blue” nemlig at finde lige under farven bordeaux, som dog klart er denne sæsons helt store topper.

Electric blue er en klar blå farve, og er super fed sat sammen med sort eller læder. (Igen er læder en sikker vinder, og derfor en super investering dette efterår!)

efterårstøjefterårsskoefterårs-jakkeSå ud af starthullerne! Efterårsmoden er allerede ankommet i en stor del af landets butikker, og vil du have fat i alt det gode før alle dine venner, er det bare med at komme af sted. Sætter du målet efter nøgleordene; bordeaux, cobolt blå og masser af læder, er du helt sikkert godt på vej!

Rigtig god fornøjelse!

 

Tagged with →  

Skriv en kommentar...